Πάνω Frame [668xX]
Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
 

DO 235

Βιομηχανικό Οξυγονόμετρο με απομονωμένη αναλογική έξοδο 4-20mA

 

  • Mέτρηση DO (ppm) και θερμοκρασίας

  • Αισθητήρας κατάλληλος για εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων, με ενσωματωμένο προενισχυτή

  • Αυτόματος καθαρισμός του ηλεκτροδίου

  • Εύκολη τοποθέτηση σε κεντρικό πίνακα

  • Απομονωμένη αναλογική έξοδος 4-20mA

 

Tο βιομηχανικό οξυγονόμετρο DO 235 είναι ένα όργανο σύγχρονης τεχνολογίας, κατάλληλο για μέτρηση του διαλυμένου οξυγόνου (DO) σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού, εγκαταστάσεις αερόβιας επεξεργασίας υγρών αποβλήτων, ιχθυοτροφεία, υδραγωγεία, και γενικά σε βιομηχανικές εφαρμογές.

Το σύστημα μέτρησης διαλυμένου οξυγόνου αποτελείται από :

  • Όργανο πίνακα από άφλεκτο ανθεκτικό πλαστικό, κατάλληλο για ενσωμάτωση σε κεντρικό πίνακα ελέγχου (διαστάσεις σύμφωνες με την προδιαγραφή DIN43700).

  • Θάλαμο μέτρησης διαλυμένου οξυγόνου (DO transmitter) που περιέχει τα ηλεκτρόδια μέτρησης και ηλεκτρονική μονάδα προενίσχυσης σήματος, κατάλληλο για τοποθέτηση σε δεξαμενές (τύπος CH 232 Ι) ή σε διάταξη σωληνώσεων σε σειρά ή by pass (τύπος CH 232 Τ).

  • Καλώδιο σύνδεσης θαλάμου μέτρησης - πίνακα τύπου CL 200.

To DO 235 έχει τη δυνατότητα μέτρησης του διαλυμένου οξυγόνου στην περιοχή 0 ‑ 20ppm, αντισταθμίζοντας αυτόματα τη μεταβολή της μέτρησης για μεταβολές της θερμοκρασίας στην περιοχή 0 - 50 °C, με ταυτόχρονη μέτρηση και της θερμοκρασίας.

Επίσης διαθέτει απομονωμένη αναλογική έξοδο ρεύματος (4-20 mA), για σύνδεση με καταγραφικές συσκευές, PLC ή ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Το βιομηχανικό οξυγονόμετρο DO 235 μπορεί να συνδεθεί με δύο τύπους θαλάμων μέτρησης :

Ο σχεδιασμός του ηλεκτροδίου οξυγόνου επιτρέπει την αξιόπιστη λειτουργία του συστήματος για πολλά χρόνια ακόμη και στις πιο δύσκολες βιομηχανικές εφαρμογές, όπως οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας αστικών λυμάτων και βιομηχανικών αποβλήτων, χωρίς να απαιτείται συχνή ρύθμιση και συχνή αντικατάσταση μεμβράνης και ηλεκτρολύτη.

Η δυνατότητα αυτόματου καθαρισμού με την κεφαλή πλύσης SCB 32 I ή SCB 32 T (υδροδυναμικός καθαρισμός με ψεκασμό καθαρού νερού) ελαχιστοποιεί τις απαιτήσεις συντήρησης και καθιστά το σύστημα ιδιαίτερα αξιόπιστο σε εφαρμογές επεξεργασίας λυμάτων.

Ο ενσωματωμένος στο θάλαμο μέτρησης προενισχυτής σήματος, επιτρέπει :

  • Τοποθέτηση των ηλεκτροδίων μέτρησης σε απόσταση μέχρι και 200 m από τον πίνακα.

  • Εύκολη εγκατάσταση και εύκολη σύνδεση των ηλεκτροδίων με τον πίνακα με ένα μόνο καλώδιο.

 

  Τεχνικές Προδιαγραφές

  Τεχνικό φυλλάδιο

  Εγχειρίδιο Χρήσης